5 Ağustos 2013 Pazartesi

KİTAP ÖNERİ - SESSİZ BEKLEYİŞ - BURAK BALLI





Ocak ayının 7 sinde okurları ile buluşan Burak BALLI'nın Sessiz Bekleyiş kitabı ''Dünya, Sevgi, Barış, Hak ve Adalet üzerine yazılmış 21 yüzyılın toplumsal olaylarını konu alan bir şiir kitabıdır.
Dünya ve Türk Edebiyat tarihinde 'Sessiz Bekleyiş'' şiir kitabının tanıtım filmi hazırlanarak 01.01.2011 tarihin de bir ilk olarak kayıtlara geçmiş ve izleyenlere 2.5 dk. bir duygu seli yaşatmıştır.

Şiirlerinde hayatın tüm gerçek yönlerini kaleme alan, internet haber gazetelerinde yer alan köşe yazıları, sosyal paylaşım sitelerinde yüzbinlere ulaşan hayranının beğeni ile okuduğu şiir ve yazıları ile dikkat çeken Ballı'nın bu yayınlanan ilk şiir kitabı.

''Aşka dair yazdığım en güzel yazılarım aslında yaşayamadıklarımdı.'' diyen Burak BALLI , “Ey aşk seni yaşamasam da, seni yaşayanları yaşıyorum” sözü ile aşk dolu en güzel yazılarını okurları ile buluşturdu.

Ayrıca yazarın, kitabın ilk sayfasında '' Bedenimden ayrılan ruhumun yazdığı yazıyı düşünmüyorsanız. Beni gördüğünüz gibi düşünüyorsunuz demektir.'' Şeklinde ki sözü kitap severlerin hafızalarında yer ederek ilgi topladı.

Burak Ballı'nın Sessiz Bekleyiş kitabını 900'ü aşkın internet sitesinde ve D&R satış noktalarında temin etmek mümkündür.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *