5 Ağustos 2013 Pazartesi

KİTAP ÖNERİ - ALTI ŞAPKALI DÜŞÜNME TEKNİĞİ - EDWARD DE BONO




"Düşünme yeteneği insanın sahip olduğu en önemli kaynaktır. "Yine de çoğu insan, düşünme konusunda başarılı olduğuna o kadar emindir ki, sahip olduğu bu kaynağı zenginleştirmek için hiçbir çaba göstermez. Düşünmenin öğretilmesi konusunda dünya çapında bir üne sahip bulunan, fikirleriyle birçok hükümeti ve büyük şirketi yönlendirmiş olan Edward de Bono, bu kitabında her sorunun kolaylıkla üstesinden gelmenizi sağlayacak bir yöntemi ortaya koyuyor: "Altı Şapkalı Düşünme Tekniği". Bu yöntemle düşüncelerinizi bir orkestra şefi gibi yönetebilecek, sonu gelmeyen tartışmalarda kaybolmak yerine, yaratıcı ve yapıcı sonuçlar elde edebileceksiniz.

(Arka Kapak)

3 yorum:

  1. Edward de bono ülkemizde yeteri tanınmasa da avrupada takip edilen bir yazar bu kitapda insanın içinde bulunduğu iyi yada kötü durumu güncel hayat koşullarında nasıl kendinize uyarlayabileceğiniz sorun ve sorumluluklarla hangi taktiklerle baş edebileceğinizi anlatıyor güzel bir kitap

    YanıtlaSil
  2. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Gerçekten herkesin okuması gereken güzel bir kitap. Dilerim ülkemizde de daha çok tanınır.

    YanıtlaSil
  3. Tebrikler yarışmaya katıldınız oy verebilirsiniz..

    YanıtlaSil

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *