21 Ekim 2019 Pazartesi

HABER: 3C Media Agency - Yazarları ve Eserlerini yurt içi ve yurt dışında temsil eden bir ajans.

YAZARLAR için yeni bir HABER



Yazarları ve Eserlerini yurt içi ve yurt dışında temsil eden bir ajans.

Kitabınızı yazdınız ve 

şimdi ne yapacaksınız?


3C Media Agency, Yazarları ve eserlerini yurt içinde ve yurt dışında temsil etmek, bu amaçla çıktığı yolda yazarlar başta olmak üzere, ressamlara, yayıncılara konusu kitap olan pek çok alanda hizmet veren bir ajans.

Söz konusu kitapsa, basım aşamasına kadar yazarlık hakları da dahil tüm süreçleri adınıza takip eden ve eserinizin en iyi şekilde korunmasını, konusuna uygun bir yayınevinde basılmasını sağlayacak bir sistem. Siteyi incelemenizi ve eserlerinizi güvenle göndermenizi tavsiye derim.

3C Media Agency, uzman ekibiyle henüz aklınıza bile gelmemiş pek çok sorunun cevabını bulabileceğiniz önemli bir oluşum. Ayrıca kitaplarınızın yurt içi ve yurt dışı pazarlarda yerini alması için doğru adres.
Eserinize ücretsiz ön inceleme yapıldıktan sonra danışmanlık hizmeti alacağınızdan, teslim ettiğiniz eserinizin gizlilik ilkeleri, Fikir Sanat Eserleri Kanunu (telif hakları) kapsamında koruma altında olacağından emin olabilirsiniz. Kitap raflara ulaşıncaya kadar her aşamada emin ellerde olacak.

Detaylı bilgi için ziyaret edin: http://www.3cmediaagency.com/

2 yorum:

  1. Siteniz içeriğini ve temasını beğendim.Emeğinize sağlık,sizi takibe aldım.Zaman ayırmak isterseniz sizi de beklerim.Sağlıcakla Kalın.

    https://www.fragmanlarizle.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, sizin de emeğinize sağlık. Sitenizi inceleyeceğim. Esenlikler dilerim.

      Sil

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *